Feyenoordinbeeld

Feyenoord hervat training na interland weekend

on

Na een lang (interland)weekend heeft de selectie van Feyenoord maandag de training weer hervat op Varkenoord..

Trainer Giovanni van Bronckhorst kon een kleine groep verwelkomen op het trainingsveld, waar (jeugd)internationals Steven Berghuis, Nicolai Jørgensen, Karim El Ahmadi, Renato Tapia, Bilal Basaçikoglu en Justin Bijlow nog ontbraken.

.

Daar tegenover stond dat Tonny Vilhena alweer aansloot op Varkenoord, nadat hij afgelopen zaterdag nog in actie kwam met Jong Oranje tegen Jong Wit-Rusland (2-2). Ook Terence Kongolo, die zich afmeldde voor dit duel wegens een knieblessure, trainde weer volledig mee. Hetzelfde gold voor Miquel Nelom, die vorige week al zijn rentree maakte op het trainingsveld na een blessure.

.

Op een warm Varkenoord stond de training voor een deel in het teken van trappen en passen, terwijl er ook een groot positiespel werd afgewerkt.

.

De groepstraining van maandag was de eerste van drie openbare trainingen op rij deze week. Ook de oefensessies van dinsdag (10:30 uur) en woensdag (10:30 uur) op Varkenoord zijn vrij toegankelijk voor publiek. Op vrijdag en zaterdag traint de selectie van Van Bronckhorst besloten, in aanloop naar de thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag van aanstaande zondag. 

Bron: Feyenoord.nl

Foto: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login