Nieuws

Feyenoord heeft voet gezet in Oekraïne

on

De selectie van Feyenoord heeft woensdag voet gezet in Oekraïne. Het vliegtuig met onder meer de spelers en staf van de Rotterdamse club landde iets na half zeven ’s avonds lokale tijd (in Nederland is het een uur eerder) op de luchthaven van Kiev, na een probleemloze vlucht van zo’n tweeënhalf uur. Direct na aankomst op het vliegtuig vertrok de selectie per bus naar het hotel in de stad, waar de ploeg zal verblijven gedurende de Europese trip.

In het hotel geeft hoofdtrainer Fred Rutten woensdagavond rond 20.30 uur een persconferentie. Tegenover de lokale pers en de meegereisde media vanuit Nederland zal hij vooruitblikken op de heenwedstrijd tegen FC Zorya Luhansk in de play-off ronde van de Europa League, die aankomende donderdagavond wordt gespeeld in het Valeri Lobanovskyi Stadion.

De weersomstandigheden bij aankomst in Kiev waren prima. Aan het begin van de avond was het bewolkt en lag de temperatuur rond de 20 graden Celsius. De verwachting is dat het morgen ten tijde van de wedstrijd iets warmer zal zijn.

Algemeen directeur Eric Gudde arriveerde dinsdagochtend al in Kiev, samen met teammanager Bas van Noortwijk en nog twee medewerkers van de club. Woensdag spraken zij met de ambassade, om daar onder meer het draaiboek van en naar de wedstrijd door te nemen. Ook inspecteerden ze meermaals de route van het spelershotel naar het Valeri Lobanovskyi Stadion, zowel lopend als met de auto. De afstand tussen het hotel en het stadion is ongeveer drie kilometer.

De wedstrijd tegen FC Zorya Luhansk begint donderdag om 20.45 uur lokale tijd (19.45 uur Nederlandse tijd). Het duel ,waarin Feyenoord een goede uitgangspositie hoopt neer te zetten voor de return in Rotterdam, wordt live uitgezonden op RTL 7. De zender begint om 19.20 uur Nederlandse tijd met de uitzending.

Bron: Feyenoord.nl

IMG_7856.PNG

You must be logged in to post a comment Login