Feyenoordinbeeld

‘Feyenoord heeft oog laten vallen op Boussoufa’

on

Feyenoord heeft een oogje op Mbark Boussoufa. Bij de Marokkaanse ploeg bevestigde de Amsterdammer dat hij is gepolst door een club uit de Nederlandse top drie en dat het niet Ajax was. Welingevoerde bronnen bevestigen dat het om Feyenoord gaat.

.

Technisch directeur Martin van Geel zit dinsdag tegenover de zakelijke begeleiders van Eljero Elia in een poging het nog één seizoen doorlopende contract van de aanvaller te verlengen. De linkerspits is voorlopig de laatste van een kwartet spelers waar Van Geel de verbintenissen van wilde verlengen.

.

Bij Karim El Ahmadi en Dirk Kuyt lukte dat, bij Tonny Vilhena niet. Elia weet dat als hij niet bij Feyenoord wil blijven hij voor een bescheiden transfersom kan worden overgenomen door een andere club. De technische staf onder leiding van Giovanni van Bronckhorst toonde zich zeer tevreden over de laatste maanden van Elia, die matchwinnaar werd tijdens de gewonnen bekerfinale tegen FC Utrecht.

.

Toch kijkt de club ook nadrukkelijk rond naar aanvallende versterkingen. Steven Berghuis werd benaderd, maar de aanvaller krijgt bij Watford een andere manager en is na een verloren seizoen toch opeens international geworden.

.

Bij de Marokkaanse ploeg bevestigde Mbark Boussoufa dat hij is gepolst door een club uit de Nederlandse top drie en dat het niet Ajax was. Welingevoerde bronnen bevestigen dat het om Feyenoord gaat. Of de 31-jarige aanvaller, die transfervrij vertrekt bij Lokomotiv Moskou dat hem de afgelopen maanden op huurbasis bij AA Gent had gestald, naar Nederland verhuist, is nog maar de vraag.

.

,,Maar er is recent contact geweest met een Nederlandse club, maar hoe dat allemaal zal gaan verlopen, weet ik nog niet,” zei Boussoufa in Tanger tegen anouaramrani.com.

.

Van Geel hoopt vooral met Elia drie van de vier spelers die hij wilde strikken vast te leggen. Tonny Vilhena neemt binnen twee weken een besluit over zijn toekomst. Zijn zaakwaarnemer Yalcin Zöhre, die vader Toy bij staat, bevestigt dat er met vertegenwoordigers van zeven clubs uit zeven verschillende landen is gesproken.

.

Internazionale, Hamburger SV, FC Porto, Olympique Marseille, Espanyol, Olympiakos Piraeus en Leicester City klopten aan in Maassluis. Internazionale lijkt de beste papieren te hebben om Vilhena te strikken. ,,De gesprekken lopen nog,” laat het ‘kamp Vilhena’ weten.

Bron: Ad.nl

You must be logged in to post a comment Login