Nieuws

Feyenoord heeft interesse in Tomas Necid

on

PEC Zwolle dreigt niet lang te kunnen genieten van Tomas Necid. Bijna de hele Nederlandse top en Borussia Dortmund zitten achter de 25-jarige spits aan, meldt het Algemeen Dagblad.

Ajax, Feyenoord en FC Twente lijken met Dortmund in een strijd om Necid te belanden. De drie Nederlandse topclubs zien volgens de ochtendkrant allemaal wel iets in de aanvaller, die door PEC wordt gehuurd van CSKA Moskou.

Door die massale belangstelling overwegen de Russen om PEC al in januari van Necid te beroven, zodat hij eventueel verkocht kan worden. De Tsjech is voor één seizoen verhuurd, maar CSKA heeft in de winterstop de mogelijkheid om hem terug te halen. Alleen op die manier kan de Russische topclub nog iets aan Necid verdienen. De rechtspoot heeft in Moskou een contract tot medio 2015. PEC ontvangt dan wel een deel van de transfersom.

Necid maakte in negen competitiewedstrijden voor PEC vier doelpunten. Hij heeft zichzelf in Zwolle hervonden, na een moeizame periode in Rusland. Met zestien goals in zijn eerste twee seizoenen begon hij daar nog goed, maar sinds 2011 zat de klad er in. Tijdelijke periodes bij PAOK en Slavia Praag mochten niet baten.

Door zijn goede prestaties bij de ploeg van Ron Jans werd Necid weer opgeroepen voor het Tsjechische nationale elftal. Onduidelijk is hoe hij tegenover een winterse transfer staat, nu hij zijn draai weer heeft gevonden. De spits zou intern al hebben laten doorschemeren een langer verblijf bij PEC wel te zien zitten.

Bron: voetbalprimeur.nl
Foto: voetbalprimeur.nl

IMG_8637.JPG

You must be logged in to post a comment Login