Nieuws

‘Feyenoord heeft interesse in speler Al Ahly’ 

on

Feyenoord heeft naar verluidt interesse in de Egyptische middenvelder Mahmoud Hassan ‘Trezeguet’, die uitkomt voor Al Ahly. Dat meldt de Egyptische voetbalwebsite KingFut.com.

De Rotterdammers zouden een bedrag van 1,5 miljoen euro op tafel willen leggen om de driejarige deal van de twintigjarige Egyptische international af te ronden. Udinese zou ook al interesse hebben getoond.

Feyenoord wil andere kapers echter te snel af zijn. Al Ahly zou in financiële problemen zitten en daarom wel willen meewerken aan een transfer, als daar een goed bedrag tegenover staat. Dit ondanks het feit dat Alaa Abdel-Sadek, technisch directeur van de Egyptische club, heeft laten weten dat hij geen belangrijke schakels wil verkopen.

Trezeguet is een centrale middenvelder met een contract tot medio 2020. In het verleden stond hij ook op de radar van Celtic in Nottingham Forest. De hoofdpersoon heeft al meermaals aangegeven dat hij graag in Europa wil spelen. Trezeguet werd in januari uitgeroepen tot beste speler in Egypte. Feyenoord had in het verleden met Hossam Ghaly and Sherif Ekramy al Egyptenaren onder contract staan.

Bron:  voetbalprimeur.nl

  

You must be logged in to post a comment Login