Nieuws

‘Feyenoord heeft interesse in rechtsback van HNK Rijeka’

on

Feyenoord heeft het oog laten vallen op Stefan Ristovski, een 25-jarige rechtsback van HNK Rijeka. Dat melden verschillende media in Kroatië maandag..

Ristovski maakte afgelopen seizoen veel indruk bij Rijeka, met wie hij verrassend kampioen werd en daarmee de hegemonie van Dinamo Zagreb doorbrak. Volgens Kroatische media heeft Feyenoord hem op de korrel als mogelijke versterking, terwijl Ajax een jaar geleden ook al in de markt was.

.

Feyenoord krijgt de international van Macedonië niet cadeau. Rijeka wil naar verluidt 3,5 tot 4 miljoen euro hebben voor Ristovski, die onlangs twee keer zou zijn bekeken door scouts van de Rotterdamse club. Het spel van het Macedonische doelwit doet denken aan Giovanni van Bronckhorst, nu trainer van Feyenoord.

.

Of de vermeende belangstelling voor Ristovski iets te maken heeft met de toekomst van Rick Karsdorp, is onduidelijk. Vooralsnog zijn er geen indicaties voor een vertrek van de vaste rechtsback van Feyenoord. Ristovski stond twee jaar geleden nog onder contract bij het Italiaanse Parma.

.

Bron: Voetbalprimeur.nl

You must be logged in to post a comment Login