Nieuws

‘Feyenoord heeft interesse in Karim Rekik’

on

Karim Rekik weet vooralsnog niet waar hij komend seizoen zijn wedstrijden zal spelen. De jonge verdediger staat onder contract bij Manchester City, maar het is nog niet bekend of hij ook bij de club een kans krijgt in het eerste elftal. Feyenoord en PSV wachten geduldig af en hopen toe te kunnen slaan indien de Engelse club toestemming geeft voor een verhuurperiode, meldt Manchester Evening News.

Feyenoord en Rekik zijn oude bekenden van elkaar. In 2011 maakte de verdediger de overstap van de jeugdopleiding van de Rotterdamse club naar Manchester City. Hij speelde vervolgens op huurbasis voor onder andere Blackburn Rovers en Portsmouth. In het seizoen 2013/2014 arriveerde hij op tijdelijke basis in Eindhoven om er te spelen voor PSV.

Door zijn sterke spel bij de ploeg van trainer/coach Phillip Cocu mocht hij zijn debuut maken in het Nederlands elftal onder bondscoach Louis van Gaal. Het duel in en tegen Frankrijk werd door Oranje verloren (2-0). Rekik kwam in het vorige seizoen tot 25 competitiewedstrijden in de Eredivisie. Voor Manchester City speelde hij tot dusver slechts 84 minuten in de Engelse Premier League.

Bron: voetbalprimeur.nl

20140619-122907-44947089.jpg

You must be logged in to post a comment Login