Nieuws

Feyenoord heeft goede hoop op vrijspraak Elia

on

Feyenoord heeft goede hoop dat het de komende weken gewoon kan beschikken over Eljero Elia. De aanvaller zou bij de beloften een kopstoot hebben uitgedeeld, waarvoor hij inmiddels een voorstel aan de broek heeft van drie wedstrijden schorsing. De Rotterdammers zien echter kansen daar onderuit te komen.
Dat meldt het Algemeen Dagblad donderdagochtend. Volgens de ochtendkrant hoopt de Stadionclub te profiteren van tegenstrijdige verklaringen in het ontvangen dossier. Feyenoord ziet daardoor zelfs reële kansen om helemaal onder de straf uit te komen. Overigens bevestigde Cambuur-speler Berend Schootstra al dat het wel degelijk om een kopstoot ging.
De zitting van de Elia-zaak vindt donderdagavond plaats in Zeist. De aanvaller en de huisjurist van Feyenoord zullen proberen de verklaringen van het arbitrale trio onderuit te halen, waarna het aan de tuchtcommissie is om een uitspraak te doen. Dat gebeurt vrijdagochtend. Blijft de schorsing staan, dan mist Elia de competitiewedstrijden tegen Roda JC en PEC Zwolle en de bekerwedstrijd tegen de Zwollenaren.

Bron: Voetbalprimeur.nl

  

You must be logged in to post a comment Login