Nieuws

Feyenoord heeft eerste training in Marbella afgerond

on

De selectie van Feyenoord heeft maandagmiddag de eerste training van het trainingskamp in Marbella afgewerkt. Trainer Ronald Koeman kon alle 24 spelers die zijn meegereisd naar Spanje op het trainingsveld begroeten. Dat betekende dat ook Ruben Schaken, die herstellende is van de operatie aan zijn beide liezen, zich op het trainingsveld meldde. De aanvaller werkte individueel aan zijn herstel, terwijl het overige deel van de selectie onder meer een groot positiespel afwerkte.

De velden op het Marbella Football Center, waar Feyenoord deze week haar trainingen afwerkt, liggen er uitstekend bij, zo constateerden de spelers na de uitgebreide warming-up. De eerste training van Feyenoord werd onder meer bezocht door een klein groepje supporters, dat onder de warme Spaanse zon toekeek hoe de doelmannen Erwin Mulder, Kostas Lamprou en Ronald Graafland op een ander veld met keeperstrainer Patrick Lodewijks aan de slag gingen.

Onder de aanwezigen langs de lijn bevond zich ook Davey de Fauw. De oud-speler van onder meer Sparta en Roda JC Kerkrade, dat ook een training afwerkte op het sportcomplex, is met het Belgische Zulte Waregem ook op trainingskamp in Marbella en praatte bij met technisch directeur Martin van Geel, met wie hij eerder samenwerkte.

De eerstvolgende training van Feyenoord staat gepland op dinsdagochtend 10.45 uur. In tegenstelling tot eerdere berichtgevingen zullen de middagtrainingen van de selectie beginnen om 16.45 uur.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login