Nieuws

Feyenoord grote winnaar Sport Awards Rotterdam-Rijnmond

on

Feyenoord is de grote winnaar geworden van de Sport Awards Rotterdam-Rijnmond. De club won in alle drie de categorieën waarin het genomineerd was een prijs bij deze jaarlijkse regionale sportverkiezing.

Allereerst werd Feyenoord uitgeroepen tot Sportploeg van het jaar van de regio Rotterdam-Rijnmond. Het team won in 2017 voor het eerst in achttien jaar de landstitel en pakte begin augustus ook de Johan Cruijff Schaal.

Daarnaast vielen twee individuele Feyenoorders in de prijzen. Zo werd trainer Giovanni van Bronckhorst boven Gertjan van der Linden (EK-goud vrouwen rolstoelbasketbal) en Ronald Jaarsma (kampioen en Europa Cupwinnaar met honkballers van Neptunus) verkozen tot Sportcoach van het jaar.

Ook Karim El Ahmadi kreeg een prijs. De middenvelder werd als belangrijke speler in de kampioensploeg en huidige aanvoerder van Feyenoord uitgeroepen tot Sportman van het jaar.

De winnaars zouden hun prijs eigenlijk maandagavond op het ss Rotterdam in ontvangst nemen tijdens het bijbehorende gala. Door het slechte weer werd de uitreiking afgelast.

Bron: Rijnmond.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login