Nieuws

‘Feyenoord greep naast Henriksen en Finnbogason’

on

Feyenoord heeft nog altijd problemen op de transfermarkt. Afgelopen zomer werden onder meer Wesley Verhoek, Graziano Pellè, Joris Mathijsen, Lex Immers, Daryl Janmaat, Ruud Vormer en John Goossens aangetrokken, dat gebeurde echter allemaal transfervrij of op huurbasis. De Rotterdamse club had ook belangstelling voor onder meer Markus Henriksen en Alfred Finnbogason, financieel was hun komst echter niet mogelijk.

Henriksen, international van Noorwegen, stond op het verlanglijstje van Feyenoord. Technisch directeur Martin van Geel moest echter machteloos toekijken hoe AZ twee miljoen euro betaalde voor de middenvelder, meldt het Algemeen Dagblad. Een bedrag dat Feyenoord ook in de komende jaren niet kan betalen voor een nieuwe speler. De twintigjarige rechtspoot speelde inmiddels al tien competitiewedstrijden in het shirt van AZ.

Finnbogason is inmiddels clubtopscorer bij sc Heerenveen dit seizoen. De 23-jarige spits uit IJsland maakte in twaalf wedstrijden al tien doelpunten voor de club uit Friesland, die slechts een half miljoen betaalde voor zijn komst. Michel Beukers, scout van Feyenoord, had de veelscorende aanvaller ook op verschillende lijstjes staan. De transfersom bleek echter een struikelblok.

Bron: Voetbalprimeur.nl

You must be logged in to post a comment Login