Nieuws

Feyenoord geeft tekst en uitleg aan gemeenteraad over Feyenoord City

on

Vorige week heeft Feyenoord bij monde van algemeen directeur Mark Koevermans laten weten dat de club de volgende fase ingaat inzake het technische ontwerp voor het nieuwe stadion. Rijnmond.nl maakte naar aanleiding van de bijeenkomst een verslag over de avond.

Gisteren gaf de club tekst en uitleg aan de Rotterdamse gemeenteraad over de voortgang van het nieuwe stadion in Feyenoord City.

Feyenoord verwacht pas rond de zomer van 2021 met een definitief antwoord te komen. Indien Feyenoord een definitief ‘ja’ gaat zeggen tegen het plan en dus de bouw van het nieuwe stadion moeten volgens de club die onderdelen geregeld zijn.

1) De financiering moet rond zijn.

2) De bouwkosten moeten vast staan

3) De businesscase moet geoptimaliseerd zijn

Volgens de financieel directeur van Stadion Feijenoord is er nog zo’n vijftig miljoen euro nodig. “Wat betreft de intenties hebben we nog geen signalen dat corona aanleiding is om die intentie te heroverwegen.”

De financieel directeur van Feyenoord Pieter Smorenburg: “Ik kan geen garantie geven dat het lukt, wij kunnen dus nog geen definitief ‘ja’ zeggen, maar wij hebben er voldoende vertrouwen in om de komende twaalf maanden er alles aan te doen.”

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login