Nieuws

FEYENOORD GEARRIVEERD IN ZUID-SPANJE

on

Feyenoord is op Spaanse bodem. Na een vlucht van nog geen drie uur arriveerde het team van trainer Giovanni van Bronckhorst dinsdagochtend tegen 10:00 uur op de luchthaven van Málaga. De reis ging per bus verder naar de vertrouwde grond van Marbella, waar Feyenoord dit jaar terugkeert na eerdere trainingskampen in 2012, 2013, 2014 en 2017.

Bij aankomst in Spanje waren de weersomstandigheden niet heel anders dan die in Nederland. Waar Feyenoord dinsdag in alle vroegte bij een temperatuur iets boven het vriespunt vertrok, was het bij aankomst in Málaga slechts vier graden Celsius. De verwachting is dat de temperatuur later vandaag oploopt naar zo’n veertien graden.

Voor de 28 meegereisde spelers staat om 16:30 uur de eerste training op het programma. Deze vindt plaats op het Marbella Football Center en is besloten voor pers en publiek.

Volg #FeyenoordinMarbella

Beelden en updates van de reis en het verblijf en de trainingen van Feyenoord in Marbella zijn uiteraard te zien op de officiele social mediakanalen van de club. Mis niets en volg het team op de voet via TwitterInstagram (check ook Instagram Stories) en Facebook.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login