Nieuws

“Feyenoord gaat vermoedelijk spelers sparen tegen PSV”

on

Feyenoord speelt in het aankomende weekend tegen PSV, maar dat duel doet er eigenlijk totaal niet meer toe voor de Rotterdammers. Het elftal van oefenmeester Giovanni van Bronckhorst is veel meer bezig met de halve finale van de KNVB-beker van drie dagen daarna.

De Telegraaf weet dat de kans er dik in zit dat oefenmeester Giovanni van Bronckhorst spelers gaat sparen in De Kuip tegen de nummer één van de Eredivisie. “Feyenoord ontvangt komende zondag PSV in de eigen Kuip. De Rotterdammers spelen geen enkele rol meer in de titelrace en kunnen zelfs de tweede plek vergeten. Een paar dagen na PSV wacht de halve finale van het toernooi om de KNVB-beker tegen Willem II. Daarna zitten er weer slechts twee dagen tussen de halve finale en NAC-Feyenoord.”

De krant gaat verder: “Het Legioen heeft liever dat de sterspeler, die nog niet klaar is om drie duels in zes dagen te spelen, zijn benen spaart voor een paar doelpunten die Feyenoord naar de eindstrijd in het bekertoernooi kunnen loodsen. Al zullen ze bij Ajax juist hopen dat Van Persie met een sterk optreden tegen PSV de spanning terugbrengt in de competitie.”

Bron: Soccernews.nl

You must be logged in to post a comment Login