Nieuws

Feyenoord gaat van 8 tot en met 13 januari naar Marbella

on

Feyenoord gaat zich net als de afgelopen seizoenen in Spanje voorbereiden op de tweede seizoenshelft. De selectie van trainer Giovanni van Bronckhorst verblijft van dinsdag 8 tot en met zondag 13 januari 2019 voor een trainingskamp in de Zuid-Spaanse kustplaats Marbella.

Het is de zesde keer sinds 2012 dat Feyenoord in de winterstop kiest voor een verblijf in Marbella. Daarnaast streek de ploeg hier afgelopen april neer, in voorbereiding op de bekerfinale tegen AZ die glansrijk gewonnen werd.

De trainingen zullen opnieuw worden afgewerkt op het Marbella Football Center, een complex met meerdere uitstekend onderhouden velden. De trainingen van Feyenoord in Marbella zullen grotendeels achter gesloten deuren plaatsvinden, wat betekent dat het merendeel van de trainingen niet toegankelijk is voor pers en publiek.

Wel wordt er naar gestreefd om minimaal één openbare training te laten plaatsvinden. Daarnaast onderzoekt Feyenoord de mogelijkheid om op vrijdag of zaterdag een oefenwedstrijd te spelen

De Eredivisie wordt door Feyenoord hervat op zaterdag 19 januari 2019 met een uitwedstrijd tegen PEC Zwolle. De winterstop begint na de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag (zondag 23 december, 14:30 uur).

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login