Nieuws

Feyenoord gaat niet in beroep tegen straf Kramer

on

Feyenoord gaat niet in beroep tegen de straf van Michiel Kramer. De spits werd donderdag door de KNVB voor twee duels geschorst, omdat hij in het duel met FC Groningen tegenstander Etienne Reijnen naar de keel greep. “We accepteren de straf. Hij weet dat hij dingen heeft gedaan die niet kunnen.”
.

Dat betekent dat het seizoen er op zit voor Kramer. Of Dirk Kuyt dit seizoen nog in actie komt is ook nog maar de vraag. De routinier liep een kuitblessure op in de bekerfinale en mist zondag het treffen met Willem II in Tilburg. De kans is aanwezig dat Anass Achahbar een kans krijgt van Van Bronckhorst.

.

De trainer van Feyenoord wil de derde plaats in de competitie behouden. “Er is zoveel gebeurd deze week, maar we moeten er zondag wel weer staan. De derde plek willen wij behouden, we hebben een zege nodig.”

.

Met de bekerwinst is het seizoen voor Feyenoord toch geslaagd. “Ik heb genoten van mijn spelers die de beker hebben gevierd. Ze weten nu wat het is om iets te winnen. Dat is goed voor hun ontwikkeling. Ik ben echt trots op iedereen die betrokken is bij het elftal. De grauwsluiter van de slechte periode is daarmee niet helemaal verdwenen. De mindere fase zit natuurlijk nog in mijn achterhoofd. Maar met de bekerwinst is het toch een mooi seizoen geworden.”

.

Bron: Rijnmond.nl

You must be logged in to post a comment Login