Nieuws

Feyenoord gaat Kazim geen straf opleggen

on

Feyenoord heeft besloten om Colin Kazim-Richards niet zelf een straf op te leggen vanwege de klap die hij zou hebben uitgedeeld aan Zakaria Labyad. De club ziet ‘geen aanleiding om disciplinaire maatregelen te nemen’.

Dat meldt het Algemeen Dagblad woensdagochtend. Kazim kreeg het maandag tijdens de wedstrijd tegen Vitesse aan de stok met Labyad en die ruzie zou na afloop letterlijk zijn uitgevochten. De KNVB is een onderzoek gestart en beide partijen tot woensdag 11.00 uur de tijd gegeven om een verklaring af te leggen. Feyenoord ziet na een gesprek met de spits geen aanleiding om maatregelen te nemen.

Labyad verklaarde na afloop dat Kazim hem een klap had uitgedeeld. Terugslaan deed hij niet. “Kazim liet zich tegenhouden door zijn ploeggenoten, maar ik ga mijn handen niet vuil maken aan een pussy”, zei de Vitessenaar tegen VoetbalPrimeur. Omdat er geen camera’s in de catacomben hangen, zijn er geen beelden van het incident. De KNVB moet het onderzoek dan ook doen op basis van getuigenverklaringen.

Bron:  voetbalprimeur.nl

  

You must be logged in to post a comment Login