Feyenoordinbeeld

Feyenoord gaat in winterstop beslissingen nemen over doelmannen

on

Giovanni van Bronckhorst kan na de winterstop waarschijnlijk beschikken over een groot aantal fitte doelmannen bij Feyenoord. Harner Wahn en Kenneth Vermeer keren terug, terwijl Brad Jones, Pär Hansson en Justin Bijlow ook tot de eerste selectie behoren. En er was meer nieuws, over Steven Berghuis..

“We weten dat we straks vijf fitte doelmannen hebben. Dat zijn er te veel voor een half jaar. We zullen keuzes moeten maken”, stelt Van Bronckhorst op de persconferentie in aanloop naar het duel met Vitesse, geciteerd door RTV Rijnmond. Vermeer gaat mee op trainingskamp naar Spanje en daar zullen de nodige knopen worden doorgehakt.

.

Een ander onderwerp dat tijdens het perspraatje werd aangesneden, was de terugkeer van Berghuis in de basis. “De kans is heel groot dat hij in basis staat. Hij heeft zich uitstekend teruggeknokt in het team, levert veel arbeid en was belangrijk tegen AZ”, somt Van Bronckhorst op. Vorige week stond Berghuis in de basis tegen AZ en won Feyenoord mede door een goal van de buitenspeler met 4-0.

.

Bron: voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login