Nieuws

Feyenoord en Ringelberg presenteren nieuwe spelersbus

on

Feyenoord en Ringelberg Touringcars hebben woensdagmiddag de nieuwe spelersbus van Feyenoord gepresenteerd. Deze bus wordt per direct in gebruik genomen en zal komend weekend de selectie richting Groningen rijden voor de uitwedstrijd tegen FC Groningen. De spelers kregen woensdag na de gezamenlijke lunch in De Kuip de kans om de bus voor het eerst te bewonderen en waren onder de indruk van het nieuwe visitekaartje van de club

Nieuwe bus 14 meter lang

De nieuwe spelersbus (Mercedes Benz Tourismo 17 RHD) heeft een lengte van 14 meter en is daarmee twee meter langer dan de vorige spelersbus. De bus heeft in totaal 43 zitplaatsen en beschikt over een keukentje met heteluchtoven, magnetron en koffiezetapparaat, een toilet en een Wifi-aansluiting. Ook hangen er in de bus drie televisieschermen, waarop de spelers rond de wedstrijden rechtstreeks de uitzendingen van FOX Sports kunnen volgen.

Prominent op de zijkant van de bus staat de tekst ‘Niets is sterker dan dat ene woord’. Op de ene zijde van de bus is De Kuip in zwart-wit te zien, op de andere zijde de Erasmusbrug als tweede symbool van Rotterdam.

Nieuwe verbintenis met Ringelberg

Met de presentatie van de nieuwe spelersbus gaat ook de nieuwe verbintenis tussen Feyenoord en Ringelberg in, die loopt tot medio 2019. ‘Ringelberg staat in onze ogen voor betrouwbaarheid, daarom willen we de samenwerking graag verlengen’, vertelde Feyenoords algemeen directeur Eric Gudde tijdens de ondertekening.

‘Deze nieuwe bus is niet alleen een visitekaartje van Feyenoord, maar ook van Ringelberg’, zei Marcel Ringelberg namens de touringcarmaatschappij. ‘We zijn heel tevreden over de samenwerking met Feyenoord in de afgelopen jaren en zijn blij dat we deze kunnen verlengen.’

De nieuwe Feyenoord-bus blijft eigendom van Ringelberg, waarbij Feyenoord altijd het eerste recht heeft om deze te gebruiken. ‘Buiten de wedstrijden van Feyenoord om is de bus bij ons te huur, bijvoorbeeld voor bruiloften of partijen’, zegt Ringelberg.

Gelijktijdig met de presentatie van de nieuwe bus werd een convenant getekend tussen Ringelberg en de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT). In het convenant staan afspraken over verminderen van inspecties, waarmee de inspectie expliciet vertrouwen toont in het bedrijf en de toezichtrelatie serieus neemt met wederzijdse afspraken.

Maak kans op unieke prijs!

Amateurvoetballers opgelet! Je maakt kans om met jouw amateurteam in de splinternieuwe spelersbus van Feyenoord naar een uitwedstrijd te reizen. Ben jij zelf amateurvoetballer of ken je een amateurteam dat maar al te graag op deze manier vervoerd wil worden? Vul het formulier in op www.feyenoord.nl/spelersbusen maak kans op deze unieke prijs.


Bron: Feyenoord.nl

Foto: Feyenoord.nl

  

You must be logged in to post a comment Login