Nieuws

Feyenoord en PSV informeren naar Ola John

on

Feyenoord en PSV hebben naar verluidt geïnformeerd naar de diensten van Ola John. De 25-jarige aanvaller heeft nog een tweejarig contract bij Benfica, maar staat open voor een terugkeer naar Nederland.John, eenmalig international, speelde het afgelopen half jaar op huurbasis voor het Spaanse Deportivo La Coruña. Voor de nummer zestien van La Liga kwam de aanvaller elf keer in actie en leverde hij één assist af.

.

Daarvoor kwam John ook nog uit voor Reading, Hamburger SV en FC Twente. Bij de Tukkers beleefde hij zijn echte doorbraak en verdiende de vleugelspits in 2012 zijn transfer naar Benfica.

.

Eredivisie

In Lissabon kwam John de laatste jaren steeds minder vaak aan spelen toe, waardoor verhuurconstructies telkens uitkomst boden.

.

Nu wil Benfica hem van de hand doen, voor een bedrag dat Nederlandse clubs kunnen betalen. Ook qua salariseisen worden geen problemen verwacht, omdat John bereid is water bij de wijn te doen om weer in de Eredivisie te spelen.

.

PSV en Feyenoord willen allebei niet in gaan ‘op transfergeruchten’. Feit is dat de landskampioen de ogen moet openhouden voor aanvallende versterking, aangezien Eljero Elia op een buitenlandse transfer aast.

.

Ook PSV kan wel wat extra bloed op de vleugel gebruiken, omdat voor komend seizoen alleen Gáston Pereiro, Steven Bergwijn en eventueel Jürgen Locadia voorhanden zijn voor op de flanken. 

.

Bron: FOXSports.nl

Foto: Rtvoost.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login