Nieuws

Feyenoord en hoofd van Feyenoord Academy gaan uit elkaar

on

Feyenoord en Richard Grootscholten gaan per 1 maart 2019 uit elkaar. Grootscholten is tot die tijd vrijgesteld van werkzaamheden, zodat hij zich in alle rust kan oriënteren op een nieuwe functie buiten de club. De aard van het vertrek ligt in een verschil van inzicht over het te voeren beleid. Partijen hebben overeenstemming bereikt over de tussentijdse beëindiging van zijn contract en hebben besloten geen verdere mededelingen te doen over het vertrek van het hoofd van Feyenoord Academy.

Richard Grootscholten begon in april 2016 bij Feyenoord Academy. Hij kwam destijds over van Zaglebie Lubin FC in Polen, waar hij de functie van technisch manager bekleedde en verantwoordelijk was voor het opzetten van een professionele jeugdopleiding in Nederlandse stijl. Daarvoor was hij werkzaam bij het Russische Kuban Krasnodar, de Vancouver Whitecaps in Canada en bij Sparta Rotterdam als hoofd jeugdopleiding en later technisch directeur.

Feyenoord dankt Richard Grootscholten voor zijn inzet voor de Academy. Onder Grootscholten stroomden onder anderen Tyrell Malacia, Lutsharel Geertruida, Mo El Hankouri, Dylan Vente, Wouter Burger, Orkun Kökcu en Ramon ten Hove door naar de eerste elftal selectie van Feyenoord.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login