Nieuws

Feyenoord en Heracles komen niet verder dan gelijkspel

on

Feyenoord gaat als nummer vijf de play-offs in na het 1-1 gelijkspel bij Heracles Almelo. FC Utrecht kan na een doelpuntloos gelijkspel tegen Sparta Rotterdam in de laatste speelronde niet meer over Feyenoord heen, terwijl de ploeg van Dick Advocaat nummer vier Vitesse niet meer bij kan halen.

Feyenoord begon aanvallend aan de eerste helft. De ploeg van Advocaat speelde vol energie, maar maar grote kansen leverde dit niet echt op.

Vervolgens werd Feyenoord gevaarlijk via spits Nicolai Jørgensen. maar de Deen produceerde een slap schot dat de keeper van Heracles niet echt in de problemen bracht. Berghuis, die terugkeerde van een schorsing van twee duels, schoot na 25 minuten ook nog naast. Feyenoord ging hierdoor met een 0-0 ruststand naar de kleedkamer.

Na rust leek Feyenoord wat minder scherp en moet Justin Bijlow twee keer handelend optreden. Feyenoord kwam daarna uit het niets op voorsprong. Orkun Kökcü schoot van afstand op doel en trof het net. Binnen vijf minuten na de 1-0 kwam Heracles al snel op gelijke hoogte. Eric Botteghin maakte volgens scheidsrechter Jeroen Manschot een overtreding in het strafschopgebied, waardoor Sinan Bakis van elf meter mocht aanleggen: 1-1.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply