Nieuws

Feyenoord en Hahn hebben nog geen akkoord

on

Feyenoord heeft nog altijd geen akkoord bereikt met Warner Hahn van FC Dordrecht. De doelman van Jong Oranje kreeg van technisch directeur Martin van Geel enkele weken geleden een meerjarige aanbieding voorgeschoteld, maar de 21-jarige Rotterdammer heeft de knoop nog niet doorgehakt.
Volgens welingevoerde bronnen liggen het geboden en gevraagde salaris nog te ver uit elkaar. Warner Hahn heeft wel aangegeven dat hij het liefst naar de Kuip verhuist om de volgende stap in zijn loopbaan te zetten. De keeper droomt ervan om in zijn woonplaats een belangrijke rol te vervullen bij de ploeg van trainer Ronald Koeman.

Hahn, die bij de koploper van de Jupiler League een opvallend goed jaar draait, moet in dat geval komend seizoen de concurrentiestrijd aangaan met Erwin Mulder.

De bij Sparta en Ajax opgeleide doelman staat nadrukkelijk in de belangstelling van veel clubs. Het Schotse Celtic toonde al belangstelling en ook FC Utrecht en ADO Den Haag klopten aan bij Hahn. Zij maken hoogstwaarschijnlijk pas kans op de handtekening van de keeper als hij er de komende weken niet uitkomt met Feyenoord.

Voor FC Dordrecht zit er geen financiële vergoeding vast aan het vertrek van Hahn. De 1,98 meter lange sluitpost vertrekt normaal gesproken komende zomer met een transfervrije status uit Dordrecht.

Een tussentijds vertrek lijkt uitgesloten. Hahn wil kampioen worden met het sterk presterende FC Dordrecht, de koploper van de Jupiler League. Robbert te Loeke (24) zou hem in Dordrecht vervolgens na de zomer kunnen opvolgen als eerste keeper.

Feyenoord wil komend seizoen de Griekse keeper Kostas Lamprou op huurbasis elders stallen. De technische staf is van mening dat de temperamentvolle doelman meer moet spelen om zich verder te ontwikkelen.

Hahn moet dan met Erwin Mulder knokken om de plek onder de lat, terwijl oudgediende Ronald Graafland (34) als back-up dient. Graafland heeft een aflopend contract in de Kuip, maar de doelman zou er graag nog een extra jaar in Rotterdam aan vastplakken. Trainer Ronald Koeman roemde tot op heden altijd de inzet van de ervaren rot, die vooral in de kleedkamer een belangrijke rol speelt.

De Rotterdammers hebben ook Boy de Jong en Kamil Miazek nog onder contract staan.

Miazek, een 18-jarig talent uit Polen, is echter al geruime tijd geblesseerd. De Jong, zoon van voormalig ADO-keeper Max de Jong, is uitgeleend aan Excelsior, maar bij die club komt hij niet verder dan de reservebank.

Bron: Ad.nl

You must be logged in to post a comment Login