Nieuws

Feyenoord en Fc Twente scoren niet in oefenduel

on

Feyenoord heeft met 0-0 gelijkgespeeld tegen FC Twente. De bezoekers waren in de eerste helft nog het dichtst bij een treffer met een schot op de lat, waar Feyenoord de gehele wedstrijd eigenlijk niets tegenover kon zetten.

Dick Advocaat begon met een op veel posities gewijzigde basiself ten opzichte van de wedstrijd tegen Sparta. Zo stonden Ian Smeulers, Ramon Hendriks, George Johnston en Bart Nieuwkoop in de achterhoede. Mark Diemers en Bryan Linssen startten eveneens in de basis.

In de eerste helft kreeg Marouan Azarkan een schietkans na een goede actie van Nieuwkoop, even later schoot Linssen de bal recht in de handen van Twente-doelman Drommel.

De tweede helft begon met in totaal acht nieuwe Feyenoorders binnen de lijnen, maar leverde wederom weinig spektakel op. Alleen in de absolute slotfase drong Feyenoord aan, maar ook dat resulteerde niet in een doelpunt.

Opstelling: Eerste helft: Marsman; Nieuwkoop, Hendriks, Johnston, Smeulers; Fer, Diemers, Toornstra; Azarkan, Bozeník, Linssen.

Opstelling: Tweede helft: Marsman; Geertruida, Botteghin, Senesi, Johnston; Wehrmann, Burger, Kökcü; Summerville, Jørgensen, Linssen.

Bron:Rijnmond.nl

You must be logged in to post a comment Login