Nieuws

Feyenoord en Amstel bieden supporters unieke spaaractie

on

In samenwerking met sponsor Amstel heeft Feyenoord speciaal voor supporters een unieke spaaractie ontwikkeld. Met deze spaaractie bieden Amstel en Feyenoord supporters de kans om te sparen voor vier unieke glazen met hierop het logo van Amstel en een historisch of het huidige logo van Feyenoord.

Vanaf de thuiswedstrijd tegen Vitesse van aankomende vrijdag levert aankoop van een tray Amstel Bier of Amstel Radler bij alle publiekscateringpunten in De Kuip een speciale spaarmunt op. Inlevering van vier van deze spaarmunten leveren één uniek bierglas op.

De glazen met daarop het logo van Amstel en Feyenoord zijn vanaf begin maart verkrijgbaar na afloop van de wedstrijd bij de verkooppunten van de Fanshop binnen het stadionterrein (niet in de Feyenoord Fanshop bij De Kuip). De spaaractie loopt tot het einde van het seizoen 2013-2014 zolang de voorraad strekt.

De speciale Amstel-Feyenoord bierglazen zijn daarnaast vanaf begin maart te koop op niet-wedstrijddagen in de Feyenoord Fanshop bij De Kuip.

Bron: Feyenoord.nl

20140128-133635.jpg

You must be logged in to post a comment Login