Nieuws

FEYENOORD EN ADIDAS PRESENTEREN HET NIEUWE UITTENUE 2016-2017

on

Feyenoord en adidas presenteren: het nieuwe uittenue voor het seizoen 2016-2017. De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst draagt het tenue aanstaande zondag voor het eerst tijdens de laatste uitwedstrijd van dit seizoen tegen Willem II.
.

Het tenue bevat drie kleuren blauw. De hoofdkleur is lichtblauw, terwijl twee donkere tinten het shirt verder accentueren. Het shirt is afgewerkt met een ronde kraag en knoopjes voor een klassieke uitstraling.

.

Het nieuwe uittenue van Feyenoord is vanaf zaterdag 30 april aanstaande exclusief verkrijgbaar voor leden van Het Legioen en Kameraadjes, in de Fanshop bij De Kuip en op Rotterdam Centraal. De start van de exclusieve verkoop zal in de clubwinkel bij het stadion feestelijk worden omlijst met diverse activiteiten. Zo kunnen supporters onder meer op de foto met de afgelopen weekend veroverde KNVB beker. Meer informatie over dit evenement voor Legioenleden en Kameraadjes lees je op www.feyenoord.nl/mijnuittenue.

.

Supporters kunnen het nieuwe uittenue vanaf nu alvast bestellen in de webshop van Feyenoord, via www.feyenoordfanshop.nl. Deze bestellingen zullen vanaf dinsdag 3 mei aanstaande worden geleverd.

.

Het nieuwe thuistenue en de trainingslijn voor komend seizoen worden later dit jaar gepresenteerd.

.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login