Nieuws

Feyenoord en adidas lanceren uittenue voor 2020-2021

on

Feyenoord en adidas zijn klaar voor een succesvolle herstart van het jaar, met het nieuwe uittenue voor aanstaand seizoen. Het tenue voor 2020-2021 is vandaag (donderdag) gepresenteerd via de officiële clubkanalen.

Het krachtige zwarte shirt wordt aangevuld met details in de overige clubkleuren: rood en wit. Zo zijn aan de voorkant horizontale rode strepen en een opvallend grafisch element te vinden. In de kraag en mouwen zijn juist witte details opgenomen. Ook de partnerlogo’s en rugbedrukking zijn wit, in lijn met de 3 adidas-strepen aan de zijkant van het shirt.

Bestel hier het uittenue 2020-2021!

Waar het shirt overwegend zwart is, zijn het broekje en sokken rood, waarbij de kousen ook drie witte adidas-strepen bevatten. Het nieuwe uittenue is, net als de traditionele driekleur in het thuistenue, zo een mix van rood, wit en zwart – maar dan in een moderne, progressieve interpretatie. In de nek is de tekst ‘Feyenoord Rotterdam’ te vinden.

Speciale ‘Feyenoord Fanshop drive-through’ in De Kuip
Supporters die niet langer kunnen wachten om het tenue te bemachtigen, zijn zaterdag 4 juli aanstaande van harte welkom in De Kuip. Het stadion opent die dag van 9:00 uur tot 17:00 uur de poorten voor een ‘drive-through Fanshop’, waarbij supporters als allereerste het nieuwe shirt kunnen verkrijgen. Supporters kunnen met de auto door de buitenring van De Kuip rijden, waar zij niet alleen het nieuwste tenue kunnen bestellen en laten bedrukken, maar ook een uniek – coronaproof – weerzien met De Kuip kunnen ervaren.

Aanmelden voor zaterdag kan hier: Ik ben erbij!

Verkoop in Feyenoord Fanshops
De gehele uitcollectie is per direct online te bestellen via de webshop van Feyenoord, met levering op maandag 6 juli. Ook is de collectie vanaf zaterdag 4 juli verkrijgbaar bij Fanshop Marathon nabij De Kuip. Vanaf zondag 5 juli is de collectie verkrijgbaar in alle fysieke Fanshops. De winkels zijn dan geopend vanaf 12:00 uur tot 17:00 uur. Fanshop Binnenwegplein is geopend vanaf 10:00 uur tot 18:00 uur.

Feyenoord is ‘Ready for Sport’
Met de introductie van het nieuwe uittenue zijn Feyenoord en adidas onderdeel van een wereldwijde campagne van adidas, die over alle sporten en disciplines wordt uitgerold: ‘Ready For Sport’. Nu sporten en competities langzaam aan weer beginnen, kunnen spelers en fans weer uitkijken naar het moment om hun helden te zien schitteren in het nieuwe seizoen.

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login