Nieuws

Feyenoord dient geen voorstel in voor verbod op kunstgras

on

Feyenoord dient tijdens de Algemene Vergadering Betaald Voetbal toch geen voorstel in voor een verbod op kunstgras. Dat maakt de NOS maandagavond op uit de agenda voor de vergadering.

In het Algemeen Dagblad liet Feyenoord, bij monde van technisch directeur Martin van Geel, weten tegenstander te zijn van voetballen op kunstgras. “Het zou mooi zijn als de Eredivisie ervoor kiest om niet meer op kunstgras te spelen”, liet de bestuurder bijna twee weken geleden optekenen in de krant.

Nu ontkent Feyenoord dat er daadwerkelijk een voorstel op tafel zou komen. “Dat is nooit de bedoeling geweest. We willen het onderwerp bespreken tijdens het congres ‘de toekomst van het Nederlandse voetbal’, dat maandag 15 december gehouden wordt”, aldus een woordvoerder van de club.

Uit een eerder onderzoek van de NOS bleek al dat er weinig steun was voor de opinie van Feyenoord. De clubs die op kunstgras spelen, lieten weten niet gediend te zijn van het mogelijke voorstel. Excelsior en FC Dordrecht keken tegenover RTV Rijnmond verder vooruit en dachten na over de financiële gevolgen.

Bron: voetbalprimeur.nl

IMG_8600.JPG

You must be logged in to post a comment Login