Nieuws

Feyenoord denkt aan opvallende opvolger voor Boëtius 

on

Nu de contractonderhandelingen met Jean-Paul Boëtius zijn stukgelopen, oriënteert Feyenoord zich op mogelijke vervangers. De Rotterdammers zijn daarbij op een opmerkelijke kandidaat gestuit. 

Voetbal International meldt woensdag dat de naam van Quincy Owusu-Abeyie rondzingt in De Kuip. De 29-jarige Amsterdammer speelde in het verleden voor Arsenal en Spartak Moskou, maar zit nu al even zonder club. Hij was voor het laatst actief bij Boavista, waarvoor hij vorig seizoen zeven wedstrijden speelde.

Owusu leek bij Arsenal een grote carrière tegemoet te gaan, nadat hij al op jonge leeftijd uit de jeugdopleiding van Ajax was vertrokken. De aanvaller viel in 2005 op tijdens het WK Onder-20, debuteerde in de Premier League, maar een echte doorbraak bleef vervolgens uit. De Ghanese international werd een echte clubhopper en speelde voor Spartak, Celta de Vigo, Birmingham City, Cardiff City, Portsmouth, Málaga en Panathinaikos. Wellicht krijgt hij volgend seizoen bij Feyenoord de kans om zijn carrière uit het slop te trekken.

Bron: voetbalprimeur.nl

  

You must be logged in to post a comment Login