Feyenoordinbeeld

‘FEYENOORD DE GROOTSTE’ DONDERDAG GEPRESENTEERD

on

De Kuip is donderdagavond het decor van de presentatie van het dikste, het zwaarste en het grootste sportboek ooit gemaakt in Nederland: Feyenoord de Grootste.

.

Het boek telt ruim 860 pagina’s, weegt dertig kilo, kent een formaat van 51.5 cm x 51.5 cm en wordt uitgegeven in een gelimiteerde, genummerde oplage van 1908 exemplaren, verwijzend naar het oprichtingsjaar van Feyenoord.

.

‘Feyenoord de Grootste’ is tot stand gekomen dankzij een samenwerking tussen club, supporters, Kick uitgevers en DrukwerkMAX. In het boek worden de hoogte- en dieptepunten in de historie van Feyenoord uitgelicht, met vele bijzondere verhalen en niet eerder gepubliceerde foto’s.

.

Niet alleen de grootste successen uit de clubhistorie krijgen veel aandacht, maar ook de mensen die de club groot hebben gemaakt: van spelers tot trainers en van bestuurders tot supporters. Bovendien is er veel ruimte voor een schitterende reeks relikwieën, verzamelobjecten die de hechte band tussen de club en zijn aanhangers symboliseren.

.

Aan het XXL-boek is in totaal 94 weken gewerkt. Het telt bijdragen van gerenommeerde auteurs en journalisten als Jaap Visser, Matty Verkamman, Wilfried de Jong, Michel van Egmond, Nico Dijkshoorn en Edwin Winkels.

.

Het boek is geproduceerd door DrukwerkMAX, dat hulp heeft gekregen van een van ’s werelds beste binderijen. Bij deze Italiaanse binderij worden ook boeken voor het Vaticaan gebonden.

.

Kijk voor meer informatie over het boek op www.feyenoorddegrootste.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login