Nieuws

Feyenoord dankbaar voor ontvangst in Dubai

on

De selectie van Feyenoord heeft donderdagavond na het 1-1 gelijkspel in de oefenwedstrijd tegen FC Bunyodkor de dag afgesloten met een gezamenlijk diner met de circa veertig leden van de Feyenoord Business Club. Tijdens dit diner schoof ook Hamad bin Mejren aan, de directeur van het Dubai Events en Convention Bureau. Feyenoord is deze week op zijn uitnodiging in Dubai om een week te trainen.

Algemeen directeur Eric Gudde sprak voorafgaand aan het diner zijn dank uit aan Mejren en de organisatie voor de hartelijke ontvangst van Feyenoord. Vervolgens reikte Giovanni van Bronckhorst een shirt uit aan hem, met de naam Hamad en het rugnummer één erop. ‘We zijn erg dankbaar voor de ontvangst deze week. We hopen hier in de toekomst te kunnen terugkeren’, zei Van Bronckhorst, die al enkele jaren goed bevriend is met Mejren.

Mejren zelf noemde het een eer om Feyenoord deze week te mogen ontvangen in Dubai. ‘Het geeft me een groot plezier om deze week al die lachende gezichten te zien bij Feyenoord’, vertelde hij. ‘Feyenoord heeft er met mij een grote fan in Dubai bij.’

Vervolgens werd het buffet geopend op het dakterras van het Meydan hotel, waarvandaan de selectie en de FBC een schitterend uitzicht hadden op de Meydan Racecourse, waar donderdagavond diverse paardenraces werden afgewerkt.

Het diner van de selectie samen met de FBC is inmiddels een traditie geworden tijdens het trainingskamp van Feyenoord. ‘We zijn een open en toegankelijke club, daarom past een diner als dit ook bij Feyenoord’, vertelde Gudde. ‘Al is het natuurlijk zo dat de locatie van dit diner nog iets specialer is dan voorgaan de jaren.’

Bron: Feyenoord.nl

IMG_8134.PNG

You must be logged in to post a comment Login