Nieuws

Feyenoord-café: ‘Afstand tussen club en supporters wordt steeds groter’

on

Tijdens het interlandweekend schoven de Feyenoord-supporters Freek Verhulst, Hélène Meulstee, Robin van Holst en Paul Verspeek aan in het ‘Feyenoord-café op Radio Rijnmond.

De Feyenoorders bespraken met presentator Dennis van Eersel onder meer het stadiondossier en hoe Feyenoord supporters behandelt.

Feyenoord-supporter Hélène Meulstee: “De afstand wordt gewoon steeds groter en dat vind ik pijnlijk. Ik ging vroeger met mijn zoontje drie keer naar de training en dan stond hij bij Pim Doesburg achter de goal.

Ja, fantastisch, als je alleen maar zijn gezicht zag. Hij heeft wel foute woorden geleerd van Doesburg”, lacht ze.

Band tussen spelers en supporters is weg

“Maar je zag toen nog de band tussen spelers en supporters, maar die is nu weg”, gaat Hélène verder. “Die jongens hebben helemaal geen link meer met de supporters.

Ze rijden ze voorbij bij de ingang en daar willen ze nog weleens een fotootje maken, maar dat is het dan ook. Dat ligt niet aan de spelers, maar de club moet meer open staan voor contact tussen spelers en supporters.”

Volksclub

Freek Verhulst van Kein Geloel vult aan: “Op bestuurlijk niveau is Feyenoord bang voor het feit dat ze een volksclub zijn. Hetzelfde speelt rondom het stadiondossier, ze vinden het helemaal niks dat iedereen er wat over te zeggen heeft. Maar dan moet je niet bij een topclub gaan werken, zeker niet bij Feyenoord.”

Bron: Rijnmond.nl

You must be logged in to post a comment Login