Nieuws

Feyenoord brengt ‘veel te laag’ bod uit op EL Ahmadi

on

Feyenoord zal het bod op Karim El Ahmadi nog flink moeten verhogen om de middenvelder naar Rotterdam te kunnen halen. De Rotterdammers hebben volgens het Algemeen Dagblad een eerste bod uitgebracht op de middenvelder van Aston Villa, maar dat bod wordt door de club uit de Premier League bestempeld als ‘veel te laag’.

Tussen 2008 en 2012 speelde de 29-jarige El Ahmadi ook al voor Feyenoord en hij groeide in de Kuip uiteindelijk uit tot één van de sterkhouders. Met de komst van El Ahmadi en Jens Toornstra van FC Utrecht wil Feyenoord inspelen op het naderende vertrek van Jordy Clasie, die nog altijd in de belangstelling van FC Porto zou staan.

Hoofdtrainer Fred Rutten gaf eerder aan de in Enschede geboren middenvelder graag te begroeten in Rotterdam. “We hebben naar hem geïnformeerd. De rest is aan de directie. El Ahmadi zou in ons team rust kunnen brengen op het middenveld”, zei de keuzeheer toen. El Ahmadi zou zelf ook openstaan voor een terugkeer naar Feyenoord. Bij Aston Villa heeft hij nog eenjarig contract.

Bron: Soccernews.nl

IMG_8134-0.PNG

You must be logged in to post a comment Login