Nieuws

Feyenoord blijft op zoek naar assistent-trainer

on

Feyenoord heeft nog niet veel succes in de zoektocht naar een nieuwe assistent-trainer. De Rotterdammers nemen afscheid van Jan Wouters, maar hebben vooralsnog bot gevangen bij twee beoogde opvolgers.

VVV-trainer Maurice Steijn was volgens het Algemeen Dagblad de eerste optie voor de stadionclub. Feyenoord kon echter niet voldoen aan de financiële eisen van de beoogde assistent, die inmiddels heeft besloten om zijn contract in Noord-Limburg te verlengen. De Rotterdammers kwamen vervolgens uit bij oud-Feyenoorder Denny Landzaat. De assistent-trainer van Jong AZ werd door de Alkmaarders echter aan zijn contract gehouden. Feyenoord heeft aangeboden om deze verbintenis van Landzaat af te komen, maar AZ wil hier niet aan meewerken.

Jan Wouters was de afgelopen drie seizoenen, samen met Jean-Paul van Gastel, de rechterhand van hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst. De Rotterdammers besloten onlangs om ‘een nieuwe impuls’ aan de technische staf te geven en niet door te gaan met Wouters. Johan Derksen opperde onlangs in Voetbal Inside dat Feyenoord ontevreden was over de inbreng van Wouters, die ‘een luiwammes die niets toevoegt en lusteloos in de dug-out hangt’ zou zijn.

Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login