Nieuws

Feyenoord bindt drie jeugdspelers

on

Feyenoord heeft overeenstemming bereikt met jeugdspelers Stef Gronsveld (18), Jari Schuurman (17) en Gustavo Hamer (16) over hun eerste profcontract. De drie talenten uit de eigen jeugdopleiding zullen op korte termijn hun handtekening zetten onder een driejarige verbintenis, waarmee ze tot medio 2017 aan Feyenoord zijn verbonden. Gronsveld, Schuurman en Hamer zullen komend seizoen alle drie uitkomen in Feyenoord A1.
Vleugelverdediger Gronsveld maakte op elfjarige leeftijd de overstap van Vitesse Delft naar Feyenoord. Dit seizoen komt hij uit in A1. Schuurman en Hamer spelen momenteel voor Feyenoord B1. Schuurman voetbalt sinds het seizoen 2004-2005 in de jeugdopleiding en is een allround middenvelder. Hamer, die bezig is aan zijn derde seizoen op Varkenoord, is een aanvallende middenvelder.

‘Nadat we eerder al overeenstemming bereikten met Bart Nieuwkoop en Calvin Verdonk over hun eerste profcontract, spreken wij met deze verbintenissen ook ons vertrouwen uit in deze drie talenten’, zegt technisch directeur Martin van Geel. ‘We hopen dat deze overeenkomsten voor Stef, Jari en Gustavo ook een grote stimulans zijn om zich de komende jaren te blijven ontwikkelen. Daar gaan wij ze bij Feyenoord natuurlijk heel goed bij helpen.’

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login