Nieuws

FEYENOORD BEVESTIGT ONTSLAG RUTTEN

on

Fred Rutten en Feyenoord gaan per direct uit elkaar. De directie is vanavond tot de conclusie gekomen dat het beter is dat hij met onmiddellijke ingang plaats maakt. Giovanni van Bronckhorst, die Rutten vanaf volgend seizoen zou opvolgen, komt op verzoek van de clubleiding nu per direct als eindverantwoordelijke voor de spelersgroep te staan.

Het besluit werd zondagavond door de directie genomen nadat Feyenoord eerder op de dag de derde plaats, die rechtstreekse plaatsing voor Europees voetbal betekent, was misgelopen door een 3-0 nederlaag bij FC Zwolle.

Feyenoord moet nu proberen via de play-offs alsnog deelname aan de Europa League af te dwingen. Hiervoor moet eerst, in een tweeluik, worden afgerekend met SC Heerenveen. Feyenoord speelt de eerste wedstrijd donderdag (om 18.30 uur) uit. De return is zondag (14.30 uur) in de Kuip. Bij winst speelt Feyenoord vervolgens in de laatste play-off ronde tegen de winnaar van de tweestrijd tussen de twee andere deelnemers aan de play-offs, Vitesse en PEC Zwolle.

Bron: Feyenoord.nl

  

You must be logged in to post a comment Login