Nieuws

FEYENOORD BEVESTIGT KOMST NARSINGH

on

Luciano Narsingh is Feyenoorder. De 28-jarige buitenspeler komt transfervrij over van Swansea City en tekent in De Kuip een contract voor twee jaar, tot medio 2021. De transfer werd vrijdag na een geslaagde medische keuring definitief afgerond.

Trainingskamp
Narsingh nam vrijdag alvast even een kijkje op trainingscomplex 1908, de thuisbasis van zijn nieuwe ploeggenoten. De bedoeling is dat de aanvaller, die bij Feyenoord gaat spelen met rugnummer 7 (klik hier om meer te zien), maandag direct meegaat op trainingskamp in Oostenrijk.

Terug in Eredivisie
Met zijn overgang naar Feyenoord keert Narsingh terug in de Eredivisie. De razendsnelle vleugelaanvaller kwam eerder uit voor sc Heerenveen en PSV. In Friesland groeide hij als ‘Koning van de Assist’ van de Eredivisie in seizoen 2011-2012 uit tot international, met een transfer naar PSV als beloning. Na vierenhalf jaar in Eindhoven (159 wedstrijden, 26 goals, 31 assists en twee landstitels) volgde de stap naar de Premier League.

Interlands
Naast zijn ervaring in de Eredivisie en Premier League heeft Narsingh inmiddels ook negentien interlands namens het Nederlands elftal achter zijn naam. Daarin scoorde de aanvaller viermaal.

Reactie Sjaak Troost
‘We zijn heel blij met de komst van Luciano,’ reageert technisch directeur Sjaak Troost. ‘Zijn snelheid, scorend vermogen en assists zijn belangrijke wapens, waarmee hij specifieke kwaliteiten toevoegt aan onze selectie en ons meer mogelijkheden geeft in aanvallend opzicht. Bovendien brengt hij veel ervaring met zich mee. Luciano is een echte versterking voor Feyenoord.’

Reactie Jaap Stam
‘Luciano brengt een aantal andere kwaliteiten met zich mee in aanvallend opzicht,’ sluit hoofdtrainer Jaap Stam zich aan bij de woorden van Troost. ‘Dat biedt ons straks de mogelijkheid nog meer te kunnen variëren in ons spel, wat ons kan helpen het verschil te maken in wedstrijden.’

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login