Nieuws

FEYENOORD BEVESTIGT KOMST KRAMER

on

Feyenoord heeft zich per direct versterkt met Michiel Kramer. De 26-jarige aanvaller komt over van ADO Den Haag en zette vrijdagmiddag in een van de Business Units van De Kuip zijn handtekening onder een contract voor drie seizoenen. Kramer gaat bij Feyenoord spelen met rugnummer 31.Feyenoords hoofdtrainer Giovanni van Bronckhorst liet vrijdagmiddag in De Kuip al weten de komst van Kramer toe te juichen. ‘Ik ben blij dat hij voor ons gaat spelen’, zei Van Bronckhorst. ‘Michiel is een speler met scorend vermogen, die het dankzij zijn lengte en fysiek elke verdediging heel moeilijk kan maken. Hij is een speler die hier past en met hem erbij krijgen we in de voorhoede nog meer mogelijkheden.’
De geboren Rotterdammer debuteerde op 30 november 2008 in de Eredivisie als speler van NAC Breda. In de zomer van 2009 stapte hij over naar FC Volendam, waar hij zijn definitieve doorbraak in het betaalde voetbal beleefde. Met name in zijn laatste seizoen bij de Jupiler League-club – jaargang 2012/2013 – maakte Kramer naam, met 22 competitiedoelpunten.

De aanvaller verdiende met zijn uitstekende prestaties een transfer naar ADO Den Haag, waar hij de afgelopen twee seizoenen onder contract stond. In zijn eerste Haagse jaar kwam hij tot zeven treffers, vorig seizoen maakte de centrumspits liefst zeventien doelpunten in de Eredivisie.

Bron: Feyenoord.nl

  

You must be logged in to post a comment Login