Nieuws

Feyenoord bevestigt huur van Rick Karsdorp

on

Rick Karsdorp keert op huurbasis terug bij Feyenoord. Daarmee is hij na ruim twee jaar terug in De Kuip, nadat hij in de zomer van 2017 werd getransfereerd naar AS Roma. De 24-jarige verdediger wordt voor het seizoen 2019-2020 gehuurd van de Italiaanse club.

Karsdorp kwam als E-pupil binnen op Varkenoord en groeide op de velden van Rotterdam-Zuid op. In 2014 maakte hij zijn officiële debuut in het eerste elftal van Feyenoord. In het daaropvolgende voetbaljaar groeide hij onder Giovanni van Bronckhorst uit tot vaste waarde als rechtsback. Karsdorp speelde 101 officiële wedstrijden voor Feyenoord en won in Rotterdam de landstitel (2017) en de KNVB Beker (2016). Bij AS Roma kwam Karsdorp in 15 officiële duels in actie.

Sjaak Troost is blij met het snelle rondkomen van de huurovereenkomst, nadat eerder vandaag George Johnston al werd vastgelegd: ‘Het is heel fijn dat Jaap Stam nu kan beschikken over een speler van wie de kwaliteiten bekend zijn. Hij kent de club door en door en heeft weinig tijd nodig om te acclimatiseren. We verwachten dat Rick zeer snel al inzetbaar is voor de ploeg.’

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login