Nieuws

Feyenoord bevestigt huur Mikael Tørset Johnsen voor Onder 21

on

De selectie van Feyenoord Onder 21 is na Bernardo Silva weer een buitenlandse speler rijker. De 20-jarige Noor Mikael Tørset Johnsen komt voor een half seizoen op huurbasis over van Rosenborg BK.

Johnsen begon zijn voetbalcarrière bij Tiller. In 2015 verkaste hij naar Rosenborg, de recordkampioen van Noorwegen, waar hij de afgelopen jaren de jeugdopleiding doorliep. Vorig seizoen maakte de Noorse jeugdinternational zijn debuut in het eerste elftal van de topclub uit Trondheim.

Frank Arnesen, technisch directeur van Feyenoord, ziet de puzzelstukjes bij Onder 21 steeds meer in elkaar vallen. ‘Mikael trainde de afgelopen weken met de ploeg mee en liet in de periode al zijn meerwaarde zien. Veel dreiging naar voren, slim in de passing, positioneel sterk: een prima versterking voor het beloftenteam die we er vanaf de start van het nieuwe seizoen goed bij kunnen hebben. We zijn blij dat dat gelukt is.’

Feyenoord Onder 21 opent komende zaterdag het seizoen met een thuiswedstrijd tegen NAC Breda Onder 21. Als de papieren snel rondkomen zou de Johnsen zaterdag al speelgerechtigd kunnen zijn.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login