Nieuws

Feyenoord bevestigt contractverlenging El Ahmadi

on

Karim El Ahmadi heeft zijn contract bij Feyenoord tussentijds verlengd. De 31-jarige middenvelder tekende dinsdagmiddag in De Kuip een verbintenis tot medio 2018. Het vorige contract van El Ahmadi liep tot de zomer van 2017.
.

‘We zijn heel blij dat we een van de steunpilaren van het team langer aan ons hebben kunnen binden’, zei technisch directeur Martin van Geel in de Boardroom van De Kuip, waar de contractondertekening plaatsvond. ‘Karim heeft afgelopen seizoen laten zien hoe het vak van profvoetballer beleefd moet worden en is daarmee een voorbeeld voor andere spelers in onze selectie. Wij hebben veel vertrouwen in Karim en zijn blij dat dit vertrouwen wederzijds is.’

.

De Marokkaans international tekent zijn derde contract bij Feyenoord. El Ahmadi keerde in de zomer van 2014 terug in Rotterdam, waar hij tussen 2008 en 2012 ook al contract stond. In de twee tussenliggende seizoenen kwam hij namens Aston Villa uit in de Premier League.

.

El Ahmadi kwam het afgelopen seizoen tot 32 competitiewedstrijden. Na doelman Kenneth Vermeer maakte hij van alle selectiespelers de meeste speelminuten namens Feyenoord in de Eredivisie. 

.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login