Nieuws

Feyenoord bevestigt einde samenwerking Martijn Krabbendam

on

De spelersgroep en de directie van Feyenoord hebben besloten niet langer samen te werken met Martijn Krabbendam, de zogenoemde clubwatcher van het tijdschrift Voetbal International. De maatregel betekent dat Krabbendam nog gewoon als verslaggever op de tribune wedstrijden van Feyenoord kan volgen en verslaan, maar dat spelers en directie hem niet meer te woord zullen staan en dus ook geen interviews meer zullen geven.
Los van elkaar is zowel de voltallige selectie als directie van Feyenoord tot de conclusie gekomen dat er geen basis meer is voor samenwerking met Krabbendam na schendingen van afspraken en onjuiste publicaties in het tijdschrift VI, op de website van VI, via diens Twitter-account en tijdens media-optredens.
De spelersgroep heeft de hoofdredactie van VI drie weken geleden, tijdens het trainingskamp in Oostenrijk, al van het besluit op de hoogte gesteld. De directie had de grieven en haar besluit al veel eerder kenbaar gemaakt, maar kreeg in een reactie van de hoofdredactie van VI te horen dat zij niet met Feyenoord in gesprek wilde gaan over de manier van werken van Krabbendam.

 Bron: Feyenoord.nl

Foto: Rijnmond.nl
  

You must be logged in to post a comment Login