Nieuws

Feyenoord bevestigt aanvangstijd 19.30u Besiktas-Feyenoord

on

Het aanvangstijdstip van de return tegen Besiktas in de derde voorronde van de Champions League is definitief bekend. De uitwedstrijd in Istanboel begint op woensdag 6 augustus om 19.30 uur Nederlandse tijd (20.30 uur lokale tijd). Vanwege het tijdsverschil is het in Turkije één uur later dan in Nederland. In eerder stadium werd al bekend dat het duel wordt gespeeld in het Ataturk Olympisch Stadion, dat zo’n 25 kilometer buiten het centrum van Istanboel ligt.

Supporters die in het bezit zijn van een uitkaart kunnen vanaf donderdag 24 juli jl. een kaart kopen voor de wedstrijd in Istanboel. Houders van een Diamond- Gold- of Silvercard kunnen hiervoor terecht bij TicketBox of een kaart online bestellen via www.feyenoord.nl/tickets. De prijs bedraagt 30,00 euro (via TicketBox 32,50 euro). In Nederland ontvang je een voucher, dat voor de ingang van het stadion kan worden omgewisseld voor een stadionkaart. Kaarten kunnen gekocht worden tot en met donderdag 31 juli 23.59 uur.

Supporters die een kaart kopen ontvangen enkele dagen voor de wedstrijd een infomail met meer informatie over het bezoek aan de wedstrijd in Istanboel.

Bron: Feyenoord.nl

You must be logged in to post a comment Login