Nieuws

‘Feyenoord betaalt 6 miljoen voor Haps en 4,5 miljoen voor St. Juste’

on

Feyenoord heeft diep in de buidel moeten tasten om de transfers van Ridgeciano Haps (AZ) en Jerry. St Juste (sc Heerenveen) mogelijk te maken. Beide spelers arriveren dinsdag in De Kuip voor de medische keuring en de presentatie.

Volgens De Telegraaf incasseert AZ een transfersom van zes miljoen euro voor Haps, terwijl Heerenveen 4,5 miljoen euro ontvangt voor St. Juste. Feyenoord gaat die bedragen niet in een keer overmaken. AZ en Heerenveen accepteren dat de transfersom in meerdere delen wordt gestort.

Voor Terence Kongolo (AS Monaco) ontving Feyenoord vijftien miljoen euro en voor dat bedrag heeft technisch directeur Martin van Geel drie spelers kunnen halen. Feyenoord verzekerde zich in een eerder stadium al van de komst van Sofyan Amrabat (FC Utrecht, 4 miljoen euro).
Dinsdag reist Feyenoord naar Oostenrijk af voor het trainingskamp. Het is de bedoeling dat Haps en St. Juste meegaan, mits zij door de medische keuring komen. Komende zaterdag speelt Feyenoord een oefenduel met SC Freiburg, waarin de nieuwe aanwinsten in actie kunnen komen.

De Rotterdammers hebben de selectie voor een groot deel rond. Alleen op aanvallend gebied blijft Feyenoord zich oriënteren. Steven Berghuis (Watford) is prioriteit nummer één. Daarnaast kan er nog een tweede aanvaller komen. Deze transferwindow trok Feyenoord al Jean-Paul Boëtius voor de voorste linie aan.

.
Bron: Voetbalprimeur.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login