Nieuws

‘Feyenoord bespreekt prestaties Vermeer’

on

Feyenoord heeft afgelopen week intern gesproken over de situatie van doelman Kenneth Vermeer, die na een wervelende start bij Feyenoord inmiddels op kritiek kan rekenen. “Ik weet dat er intern over gesproken is bij Feyenoord, dat hij zo’n beetje bij elke tegengoal betrokken is,” zegt verslaggever Jan Dirk Stouten.
Stouten blikt in zijn wekelijkse analyse op maandag op Radio Rijnmond terug op de gewonnen wedstrijd in Leeuwarden: “Niet alleen tegen Utrecht en Cambuur, maar ook in de voorbereiding maakte Vermeer veel fouten. Én ook in de tweede helft van de vorige competitie. Feyenoord heeft gezwijnd tegen Cambuur, want de inzet van Cambuur na zijn fout was over de lijn. Vermeer wordt een probleem bij Feyenoord.” 
Het gesprek heeft geen directe gevolgen voor Vermeer, die het vertrouwen krijgt van trainer Van Bronckhorst. Maar dat vertrouwen is niet eindeloos: “De vraag is, omdat je een doelman niet snel wisselt, wanneer dat gaat gebeuren want Vermeer kan zich niet veel meer permiteren. Hahn heeft het nog nooit op het hoogste niveau laten zien, hij moet zich nog bewijzen bij een topclub. Maar dat kan ook alleen als je de kans krijgt.”
Ondanks de beste competitiestart in jaren (2 gespeeld, 2 gewonnen) is er behalve kritiek op Vermeer ook veel kritiek op Kazim. Met name zijn gedrag na de wissel tegen Cambuur, is iets waar Stouten kritisch op is: “Wat er na de wissel gebeurde vind ik hemeltergend. Hij wandelt naar de kant terwijl je tempo moet maken. Hij schopt een krat bidons omver en maakt misbaar. Dit past niet bij Feyenoord, ik ben aangesproken door veel nette keurige Feyenoord-supporters en die zeggen: ‘dit past niet bij onze club’. Ik denk dat Kazim niet meer gaat spelen, Kramer heeft een basisplaats afgedwongen. En dan kun je je afvragen of Kazim een jongen is die je bij de groep wilt houden. Van Bronckhorst gaat vandaag met hem praten.”

Bron: Rijnmond.nl

  

You must be logged in to post a comment Login