Nieuws

FEYENOORD BEKERT VERDER NA 0-4 WINST

on

Feyenoord heeft zich donderdagavond zonder problemen geplaatst voor de tweede ronde van de KNVB Beker. De ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst was met 0-4 te sterk voor de amateurs van VV Gemert. Dylan Vente (3) en debutant Orkun Kökcü maakten de goals.

Snelle openingstreffer
Het meegereisde legioen hoefde niet lang te wachten voordat het kon juichen in het SolarUnieStadion in Helmond, waarnaar Hoofdklasser Gemert was uitgeweken. Vente tikte na elf minuten van dichtbij binnen na een fraaie actie van Mo El Hankouri, die voor rust de meest gevaarlijke speler was in het team van Feyenoord, waarin Van Bronckhorst tien wijzigingen had aangebracht ten opzichte van het competitieduel met FC Utrecht.

Fraai debuut Kökcü 
Een van de nieuwe gezichten was dat van Orkun Kökcü, die zijn debuut in Feyenoord 1 maakte. De 18-jarige middenvelder sierde zijn eerste optreden op met een fraaie goal. Op slag van rust krulde hij de bal van buiten het strafschopgebied met rechts in de verre hoek, waarmee hij voor de 0-2 ruststand tekende.

Hattrick Vente
Na rust gebeurde er lange tijd vrij weinig, totdat Vente het op zijn heupen kreeg. De tweede goal van de spits was de mooiste; nadat hij twee keer zonder succes had voorgezet, schoot hij bij zijn derde poging zelf snoeihard in de verre hoek. Vente completeerde zijn hattrick een kleine twintig minuten voor tijd door de bal koeltjes onder de doelman door te schuiven. Gemert probeerde daarna nog een eretreffer maar te maken, maar die stond Feyenoord niet toe.

Loting op zaterdag
Zo beleefde Feyenoord een eenvoudige avond in Gemert en kon ook een flink aantal spelers wedstrijdritme opdoen. Komende zaterdagavond is de loting voor de tweede ronde van de KNVB Beker.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login