Nieuws

Feyenoord begint voorbereiding op 26 juni

on

Feyenoord start de voorbereiding op het nieuwe seizoen op woensdag 26 juni. De beschikbare spelers zullen zoals gewoonlijk een paar dagen eerder al diverse medische testen ondergaan in de Kuip.

Dat meldt AD Sportwereld.

Als Jong Oranje er in Israël in slaagt om de finale van het Europees kampioenschap te halen, dan arriveert de selectie van Cor Pot pas weer op 20 juni op Nederlandse bodem.

‘We zullen misschien maar met twaalf tot vijftien spelers aan de eerste trainingen voor het nieuwe seizoen kunnen beginnen’, zegt technisch directeur Martin van Geel. ‘En dat aantal moeten wij dus aanvullen met jeugdspelers.’

Aanvaller Elvis Manu en middenvelder Matthew Steenvoorden, die dit seizoen op huurbasis bij Excelsior waren gestald, keren in juni terug bij Feyenoord om een plek in de selectie af te dwingen.

Van Geel verwacht vrijdag met derde keeper Ronald Graafland een akkoord te bereiken over contractverlenging. De doelman en zijn zaakwaarnemer Louis Laros geven in de Kuip uitsluitsel over de aanbieding die ze onlangs kregen voorgeschoteld.

De traditionele Open Dag zal op 21 juli plaatsvinden. Voor de eerste oefenwedstrijd, op zaterdag 6 juli, fungeert SC Feyenoord als partner.

De competitie in de eredivisie start in het weekeinde van 2 augustus.

Bron: Ad.nl

You must be logged in to post a comment Login