Nieuws

Feyenoord – AZ en NAC Breda – Feyenoord naar 20:45u

on

Net als het aanvangstijdstip van Feyenoord – Heracles Almelo op 13 april is ook het tijdstip van Feyenoord – AZ en NAC Breda – Feyenoord gewijzigd. De wedstrijden op zaterdag 20 april en woensdag 24 april beginnen om 20:45 uur.

Deze wijziging is doorgevoerd door de KNVB vanwege het mogelijk bereiken van de halve finales Champions League door Ajax. Mocht Ajax die halve finales bereiken, dan wil de KNVB vanuit sportief uitgangspunt de club uit Amsterdam een optimale voorbereiding geven en twee volledige etmalen tussen competitiewedstrijden en de halve finale (en de return) van de Champions League laten zitten. Feyenoord heeft daarnaast nog rekening te houden met de wensen en belangen van rechtenhouder FOX Sports om de wedstrijden van Ajax, PSV en Feyenoord geen overlap te laten hebben.

Negatief advies
Feyenoord stond negatief tegenover de tijdsveranderingen en heeft dit aangekaart bij de KNVB. De wijzigingen komen op een laat moment voor seizoenkaarthouders en supporters die al losse kaarten hebben gekocht. Het late tijdstip is voor onze jonge supporters bovendien ongunstig. Daarnaast zijn er ook veel supporters die nog een lange terugreis voor de boeg hebben. De KNVB heeft echter toch besloten deze wijzigingen door te voeren.

Behalve de aanvangstijdstippen van duels van Feyenoord is er in speelronde 31 en 32 nog een aantal wijzigingen doorgevoerd, in speeldata en aanvangstijdstippen van wedstrijden.

Alle wijzigingen op een rij:

Speelronde 31:
Feyenoord – AZ op zaterdag 20 april, aanvangstijd van 19:45 naar 20:45 uur
FC Groningen – Ajax van zondag 21 naar zaterdag 20 april, aanvang 18:30 uur

Speelronde 32:
NAC Breda – Feyenoord op woensdag 24 april in aanvangstijd van 18:30 naar 20:45 uur
Ajax – Vitesse van woensdag 24 naar dinsdag 23 april, aanvang 20:45 uur
AZ – Heracles Almelo op dinsdag 23 april in aanvangstijd van 20:45 naar 19:45 uur

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login