Feyenoordinbeeld

FEYENOORD – AJAX UITVERKOCHT

on

De wedstrijd is pas over drie weken, maar Feyenoord – Ajax is al volledig uitverkocht. Zaterdagochtend kregen seizoenkaarthouders, Legioenleden en de oudste Kameraadjes (12-14 jaar) vanaf 9:00 uur de kans zich te verzekeren van een plek in De Kuip. Binnen tien minuten waren duizend kaarten verkocht en binnen twee uur waren alle beschikbare kaarten verkocht.

.

Na de (gewonnen) thuiswedstrijden tegen FC Twente, Excelsior, ADO Den Haag en FC Oss treedt de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst dus ook tegen Ajax aan in een uitverkochte Kuip. De eerste Klassieker van dit seizoen wordt op zondag 23 oktober gespeeld, aanvang 14:30 uur. 

.

Voor supporters die deze ochtend inloggen in de Online Ticketshop, bestaat de kans dat ze bij Feyenoord – Ajax nog op de button ‘tickets’ kunnen klikken, maar dat er geen stoel meer geselecteerd kan worden. Alle nog beschikbare kaarten zijn dan verkocht óf voor twintig minuten gereserveerd door een medesupporter. Omdat er reserveringen misschien niet worden afgerond is het mogelijk dat er nog kaarten terugkomen in de verkoop. De melding ‘Even geduld a.u.b.’ verschijnt in het scherm, omdat Feyenoord iedere supporter in staat wil stellen om soepel en geleidelijk de Ticketshop te betreden.

.

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login