Nieuws

Feyenoord Academy krijgt opnieuw internationale status

on

Feyenoord Academy heeft voor het vijfde seizoen op rij de status Internationale Voetbalacademie toegekend gekregen. Dat heeft de KNVB laten weten naar aanleiding van de analyse door de bond en onafhankelijke experts.

De internationale status is de hoogste status die de KNVB een Nederlandse jeugdopleiding kan toekennen. Feyenoord Academy is hiervoor geanalyseerd volgens de uitgangspunten van het Kwaliteit & Performance Programma voor jeugdopleidingen in Nederland.

Optimaliseren van opleiding
‘We zijn dagelijks bezig met het optimaliseren van onze opleiding en met kritisch kijken naar wat er goed gaat, maar vooral ook wat er beter kan. Met name in dat laatste zit voor ons de meerwaarde van het laten beoordelen van onze opleiding,’ vertelt manager Feyenoord Academy Raymond van Meenen.

‘Het behouden van de hoogste kwalificatie is erkenning voor onze werkwijze. Met de aanbevelingen op zak blijven we diverse aspecten op Feyenoord Academy de komende jaren verder verbeteren, zodat we net als de afgelopen jaren talentvolle spelers blijven afleveren aan Feyenoord 1. Want de doorstroming naar de hoofdmacht, dát blijft ons belangrijkste doel en enige graadmeter.’

KLIK HIER VOOR HET INTERVIEW MET ALGEMEEN MANAGER VAN MEENEN

In de vierde editie van Feyenoord Magazine lees je in een uitgebreid interview met hoofd opleiding Stanley Brard, waarin hij dieper ingaat op onder meer de werkwijze, filosofie en doelstellingen van Feyenoord Academy. Lees hier een deel van zijn verhaal online!

Bron: Feyenoord.nl

Aanbevolen voor jou

You must be logged in to post a comment Login